Menelka
Junior Member

Registered: 3-9-2013
Member Is Offline
Mood: No Mood
|
|
Jaki byście polecili kask szczękowy LS2?
Przymierzam się do kupienia sobie nowego kasku motocyklowego. Z tego co na razie czytałem to chyba najbardziej mnie przekonują kaski
szczękowe LS2. Zastanawiam się tylko teraz, jaki konkretnie model wybrać. Ja nie lubię jak jest tyle do wyboru… Może
ktoś ma jakiś i poleca? Cenowo jestem w stanie wydać tak do 500 złotych.
|
|
Menski
Junior Member

Member Is Offline
|
|
W sumie każdy LS2 dobry. One po prostu najlepiej się dopasowują do kształtu głowy i przy tym też są
oddychające i to wszystkie te przewiewy też można sobie swobodnie regulować.
|
|
kokoszka
Junior Member

Registered: 28-4-2016
Member Is Offline
|
|
Ja jestem zadowolona ze swojego modelu. Kupiłam niecały rok temu kask szczękowy LS2 w internetowym sklepie dla motocyklistów.
Tutaj http://www.motocyklowysklep24.pl/kaski-szczekowe-kaski-szczekowe-ls2-c-10_368_619.html masz link do tej podstrony z kaskami, ja mam konkretnie ten
żółty mniej więcej z połowy listy. Wygląda super, jest wygodny i ma aerodynamiczny kształt więc jak dla mnie
idealnie
|
|
Menelka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
O, ekstra. Mają całkiem tanio w tym sklepie. A powiedz mi z rozmiarami nie było żadnego problemu? Są standardowe?
|
|
kokoszka
Junior Member

Registered: 28-4-2016
Member Is Offline
|
|
To nie mój pierwszy kask LS2, więc wiedziałam jaki będzie w realu, ale generalnie sklep ma opcję darmowej wymiany na inny
rozmiar w razie jakby nie pasował. Wystarczy odesłać.
|
|
Menelka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
OK, ekstra. Dzięki za wsparcie. Ten model mi się od razu spodobal i ten sam kolor, więc jeszcze trochę poszperam, ale raczej
wezmę ten właśnie.
|
|