kokoszka
Junior Member

Registered: 28-4-2016
Member Is Offline
Mood: No Mood
|
|
Gdzie kupię materiał w groszki?
Cześć. Szukam dobrze zaopatrzonego sklepu z tkaninami, gdzie znajde tkaniny w groszki. W tym sklepie, w którym się zwykle
zaopatruje, mają niestety bardzo mały wybór tkanin dekoracyjnych, a ja szukam czegos na poszewki, na poduszki dekoracyjne.
|
|
laponia
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Nie lepsza krata? Grochy raczej nie są modne i bardziej kojarzą mi się z sukienkami niż z poszewkami na poduszki.
|
|
kokoszka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
grochy będa lepiej pasowały do mojej koncepcji
|
|
Menelka
Junior Member

Registered: 3-9-2013
Member Is Offline
|
|
Duży wybór tkanin bawełnianych ma internetowy sklep kropkawkratke.pl. Tak jak w nazwie, mają materiały i w grochy i w
kratkę no i oczywiście całe mnóstwo innych motywów w dziesiątkach różnych kolorów.
|
|
gacek
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Jeśli interesuje Cię materiał w groszki to możesz sobie sprawdzić ten adres https://www.kropkawkratke.pl/21-tkaniny. Tam masz nie tylko klasyczne motywy okrągłych groszków, ale także różne
wariacje na ich temat. Wybór tak pod względem kolorystycznym, jak i pod względem wielkości czy rodzaju groszków jest
naprawdę bardzo duży, więc na pewno znajdziesz coś co nadawało się na poszewki dekoracyjne i co bedzie dopasowane do
twojej koncepcji wystroju mieszkania
|
|
kokoszka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
dzieki za adres, a mam jeszcze takie pytanie. Ten materiał sprzedawany jest na metry, czy jak?
|
|
gacek
Junior Member

Member Is Offline
|
|
No tak, to jest materiał bawełniany z metra, normalnie tak samo jak w każdym innym sklepie z tkaninami. Jedyna różnica,
że to nie jest sklep stacjonarny tylko internetowy. Tutaj masz linka do podstawowych rodzajów tkanin bawełnianych, jakie znajdziesz w
tym sklepie https://www.kropkawkratke.pl/69-tkaniny-bawelniane. Możesz wybierac pomiędzy tkaninami na pościel, tkaninami z wzorami
dziecięcymi, pomiędzy bawełną jednokolorową i z nadrukami, na przykład interesującymi cie grochami i czy
kratą.
|
|
kokoszka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Faktycznie sporo ciekawych kolorów, motywów i faktur, ceny też dosyc przystępne. Swoją drogą dzieki za linka. A mam
jeszcze jedno pytanie, ile gdzies trzeba czekac na dostawę?
|
|
gacek
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Towar jest wysyłany w ciągu trzech dni, także w ciągu tygodnia od dnia zamówienia powinien już być u adresata.
|
|
kokoszka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc. Czekam już na material w piekne, czarne grochy
|
|