Karamboleka
Junior Member

Registered: 3-9-2013
Member Is Offline
Mood: No Mood
|
|
Szukam firmy, która oferuje przeprowadzi w Warszawie Ochota, ktoś może cokolwiek polecić?
Witam, czeka mnie spora przeprowadzka, do przetransportowania naprawdę sporo materiałów, jest też kilka mebli antycznych, dlatego
zależy mi na firmie, która będzie solidna i zabezpieczy meble nas czas transportu tak, żeby nie uległy żadnym
uszkodzeniom, ktoś słyszał o takiej firmie i może polecić cokolwiek godnego uwagi?
|
|
Sumienna
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Szukam firmy, która oferuje przeprowadzi w Warszawie Ochota, ktoś może cokolwiek polecić?
wystarczy poszukać w Internecie, przecież teraz jest całe mnóstwo takich firm, a Warszawie jest ich na pewno sporo,
większość oferuje takie usługi, o jakie pytasz
|
|
Karamboleka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
materiały, które potrzebuję przetransportować są dość delikatne i kosztowne, więc wolałabym
sprawdzoną firmę, żeby mieć pewność, że nic nie ulegnie zniszczeniu
|
|
Jakis_koles
Junior Member

Member Is Offline
|
|
jeśli chodzi o przeprowadzki na warszawskiej Ochocie, najlepsza firma to wikiprzeprowadzki.pl/przeprowadzki-warszawa/, są naprawdę
godni polecenia, w swojej ofercie mają również transport antyków i dzieł sztuki, potrzebny sprzęt do zabezpieczenia takich mebli,
przeprowadzka z nimi trwa bardzo krótko, jeśli zależy ci na czasie
|
|
Wojowniczka
Junior Member

Registered: 31-5-2015
Member Is Offline
|
|
również polecam tą firmę, musiałam przewieźć kilka rzeczy na drugi koniec Warszawy i bałam się, że
albo będzie to trwać wieki albo będzie kosztować miliony, nic z tych rzeczy, nie dość, że transport przebiegł
sprawnie, to jeszcze ceny są naprawdę atrakcyjne
|
|
halabard
Junior Member

Registered: 28-4-2016
Member Is Offline
|
|
ostatnio korzystałem z usług tej firmy WikiPrzeprowadzki.pl, przyjaciel mi ją polecił, mówił, że solidna i, że
przeprowadzka przeprowadzona w mgnieniu oka no i się nie mylił, duże samochody, mieszczą sporo rzeczy, nawet mebli, do tego
sprawna obsługa, jeśli trzeba pomogą wszystko wyładować i pownosić do mieszkania
|
|
laponia
Junior Member

Member Is Offline
|
|
racja, to porządna firma, zresztą dość znana w Warszawie, jeśli nie jesteś przekonana co do tego, czy warto się
nimi zainteresować, sprawdź sobie ich klientów, myślę, że to jest wystarczająca rekomendacja, poza tym, z tego, co
słyszałam, firma ma dość spore doświadczenie w przeprowadzkach, więc na pewno wie jak zabezpieczyć antyki, czy
dzieła sztuki, żeby nie uległy zniszczeniu podczas transportu
|
|
kokoszka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
ta firma jest najlepsza! Nienawidzę przeprowadzek, pewnie jak większość ludzi, zawsze się nimi stresuje i martwię,
że coś pójdzie nie tak, znajoma poleciła mi tą firmę i jestem bardzo zadowolona
|
|